Koren

Nico heeft drie prachtige en zeer verschillende koren. Dat zijn Noisy Voices uit Amsterdam, ZingjeRot uit Zeist en De Heeren van Nunspeet uit Nunspeet.

Noisy Voices

Noisy Voices is een popkoor wat het liefst popsongs van dit moment zingt. Het koor bestaat uit ongeveer 50 mensen. Noisy Voices heeft ook een eigen band onder leiding van pianist/toetsenist Mark Wyman. Regisseur en zanger Bas Groenenberg is naast Nico een belangrijk artistiek leider. In het voorjaar van 2016 hebben ze een fantastisch concert gegeven. Twee koorleden hebben zich als gitarist bij de band gevoegd en het Dmitri Kwartet heeft gloedvol bijgedragen aan het concert. Het komende jaar staat er weer veel op stapel. Oa. Struun op Texel en een toer naar Denemarken.

De Heeren van Nunspeet

De Heeren van Nunspeet zijn een klein mannenkoor. De eerste jaren was Nico de dirigent. Begin 2015 is dat weer opgepakt met het koor en de Heeren zijn weer na een bescheiden begin in alle opzichten aan het groeien.

Zing je Rot

Zing Je Rot is een popkamerkoor. Zij hebben een bijzondere verbintenis met Jan Rot, vandaar de naam. Ze zingen voornamelijk wat oudere popmuziek uit de 60er en 70er jaren. Jan Rot heeft voor alle songs een hertaling gemaakt. Het is bijzonder om de oude hits met de prachtige teksten van Jan Rot te horen.